Kravallpolis intar Silom

Nu händer det så mycket för oss här i Bangkok att jag inte hinner hålla er uppdaterade, hehe.

Helgen har varit grym trevlig! En urvalspunktlista på den:

* Middag på Always 16 Sweets på Sukhumvit Soi 16
* Drink på skybaren Long Table (typ godaste någonsin!)
* Utgång på RCA-  Royal City Avenue, Slim/Fix och Route 66 blev det.
* Chris har rekat lyxhotell bara för att.
* Mycket plugg
* Nästan avbränd tunga på grund av en papaya sallad så stark att vi   nästan grät. Värsta på hela Thailandvistelsen. Chris paniksprang in   på 7elven och köpte yougurtar... mer om det sen! haha
* "Surfhäng" på D'Oro i Central Silom

Jag återkommer med recensioner på helgens restaurang, bar och klubb besök!

Nu: måndag. Har hunnit med joggingrunda i Lumphini Park imorse, plugg hemma, lunch på marknaden som äntligen öppnat efter Songkran veckan, moppetaxi genom demonstrationerna vid Ratchadamri samt kaffe och plugg på Ubuntu.

En enorm samlig kravallutrustade poliser hänger fortfarande i Silom, de kom hit tidigt imorse. Hoppas det inte blir våldsamt igen! Kan meddela att militären också är här och att de är precis lika ouppfostrade/barnsliga som den svenska. Orka att de skriker "I love you" när man går förbi... Eftersom läget är lugnt ligger många av dem och chillar på trottoarerna.

Dagens absolut roligaste var den manliga västerländska fotografen jag träffade på Ubuntu. Han var där med sin thailändska boyfriend (trevlig snubbe, sa att det fanns gratis pool där han bor!) och ägnade sig åt att ideligen springa ut från cafet för att fota söta poliskillar =) Hehe. När han inte gjorde det sjöng han högt på "All the single ladies" och pekade på poliserna genom rutan. Störtskön!


Foto: Wilda Nilsson

Först fotade jag polisen, sen ville de fota mig. Hm. Jag drog en thaipose såklart! V-tecknet är stor här, hehe.

Polisen är här för att hindra demonstranterna från att ta Silom Road. De har verkligen bosatt sig på Ratchadamri Road nu... börjar likna en slum på vissa håll med tillfälliga vind/sol/regnskydd osv. Enligt ett uttalande från de röda kommer de inte förska inta Silom eftersom de vet att militär/ polis kommer använda all nödvändig kraft för att stoppa dem om de försöker. Däremot kommer de fortsätta hålla Ratchaprasong tills den gula regeringen upplöses enligt Bangkok Post.


Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: Det var bara en tiger:) Men visst är såna fina.

2010-04-19 @ 19:02:55
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Dennis Thern

niiiiice

2010-04-20 @ 05:03:36
Postat av: mamma

moppetaxi genom .......hm

Kram

2010-04-20 @ 06:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0