15:02

Efter att ha pluggat på The Blue Dimond och ätit nybakat bröd cyklade jag till frisörskolan. För 15 baht tvättar, fönar och plattar de håret åt en vilket är trevligt. Ja, priset alltså. Själva upplevelsen är det inte. Tvättningen sker i ett skjul utanför skolan. Med hjälp av naglar och kallt vatten rivs skiten i håret mer eller mindre loss. Sedan följer en mycket märklig massage, som mest gör ont, på huvudet. Hårborstningen är lika hårdhänt den... men (!) det blir ett schysst resultat och det är billigt, hehe.

På Blue Dimond kan man få en latté med massor av kanel om man ber om det. Supernice! Sen att samtliga i personalen tycks vaknat på fel sida är en annan sak. Förresten har de olika varianter av glutenfritt bröd och bakelser. Plus veganvänligt käk. Bra att veta!

Nu ska jag försöka plugga mer...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Glutenfrittbröd! Wow, det är ju grymt bra! :D

2010-02-10 @ 09:49:23
Postat av: Lisa

Oj det lät som en annorlunda frisörupplevelse!



tack för tipsen om Vietnam. Har kollat runt lite och det blir nog sa att vi haller oss i söder. Aker i slutet pa mars och det verkar lite kallt i norr da. Har även läst mer positivt om Saigon än Hanoi? Vad tror du om det? Kan det funka?



Oj, skulle du vilja hjälpa med en header? Du gör underbart fina kollage, jag är alldeles impad. Vill absolut inte att du känner nat tvang. Säg till bara om du har tid och ork sa kanske jag kan maila bilder eller sa? Vet inte hur du brukar ga till väga.



Kram fran snöiga Warszawa ! :)

2010-02-10 @ 22:33:00
URL: http://parislisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0