Alla hjärtans dag i Thailand

Här kommer en liten bilddagbok från vår alla hjärtans dag i Chiang Mai. Inte för att vi firade just den egentligen men söndagen blev bra mysig hur som helst!

Vi började med att cykla till Airport Plaza (shoppingcentrum) utanför stan. Nära flygplatsen ligger det, uppenbarligen! Chris hyrde en gammal skitcykel för hutlösa 12 kronor medan jag gled fram på min übercoola hoj. Efter att ha trotsat trafiken, sett döden i vitögat med mera med mera... (alltså, en helt vanlig dag cyklandes här borta) kom vi fram. Shoppingcentrumet var ärligt talat sunkigt. Tänk 1990- tals förort som försöker vara hippt.

Anyways. Vi lullade runt, köpte ett par magasin och blev slutligen hungriga. Vi beslutade oss för Sizzler. Ni vet kedjan vi brukar besöka i Bangkok. Salladsbuffé för 169 baht är nice! Medan vi köade utanför bjöds det på lite snacks och läsk dessutom. Ibland är servicenivån riktigt bra!  En jordgubbs mojito mocktail till maten blev det dessutom.

Lilla kameran förresten, så, kvalitén...

Salladsbuffén är stor och det finns massor att välja mellan. En tallrik kommer lastad:



Vi fick dessutom en gratis efterrätt eftersom det var alla hjärtans dag!



Vi avslutade med lite skolgrejsshopping på B2S innan vi dödsföraktande begav oss mot den fetaste korsningen i Chiang Mai. Vi fick någon form av tillsägelse av en polis när vi kollade på hans motorcykel (vilken han parkerat på trottoaren...) men struntade i det och gick vidare mot övergångsstället.

Vi trampade tillbaka mot Old Town och hamnade slutligen på Starbucks. Redo att plugga.



Plugget består nu delvis av att läsa ett magasin. Grymt! Vi ska sedan analysera det utifrån ett antal frågeställningar. Kommer bli intressant. Sedan är det ju inte fel att dricka latté med kanel och läsa Harper's Bazaar. Och kunna kalla det universitetsplugg!



Vi avslutade dagen, och tiden i Chiang Mai, med en rejäl shoppingrunda på Sunday Walking Street. God mat, trevligt sällskap och ett gäng snygga t-shirts att skicka hem blev resultatet.



Idag har jag mått förjävla illa i en minibuss till Pai. Updates och grymma tips härifrån kommer senare- stay tuned!


Kommentarer
Postat av: seeeeeeeeina

seriöst, hur har du fått boende och så? får du csn? och hur klarar du dig med pengar där nere?

2010-03-17 @ 09:10:19
URL: http://stocklyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0