Dagens stuff

Blev en fin dag helt klart. Började med att vi cyklade iväg mot Nimmaheimen Road imorse. Hittade efter inte alltför mycket stul Jacky Bike. Där köpte vi väskor att sätta fram på våra cyklar, på styret alltså. Priserna är sjukt mycket bättre än i Sverige. Chris säger att en framväska går på strax under tusenlappen eller mer. Här kostar dem ca 250 kr. Värt! Dock fanns bara en inne men den andra ska komma på måndag. Spelar egentligen ingen roll eftersom Chris bike är hemm i Sverige.

Sedan trampade vi vidare mot nästa cykelaffär. På vägen hittade jag en platsinsvept kedja plus lås för 60 baht. Hittade inget mer tyvärr. Vi åt däremot lunch på mysiga Free Bird Café som dessutom är en skola för burmesiska flyktingbarn. Problemet med flyktingar från Shan- state i Burma är att de inte räknas som flyktingar av thailändska myndigheter. Detta är helt värdelöst.

Som tur är finns organisationer som hjälper dessa barn och en av dem är Free Bird. De drar in pengar genom att hålla caféet öppet på dagen och skolan på eftermiddagen/ kvällen. Du måste besöka dem om du kommer till Chiang Mai! Jag ska lägga upp adressen så fort jag minns den... hehe.


En lite bättre bild på cykeln från imorse.


På Free Bird Café. De ska förresten ha en alla hjärtansdag brunch som vi ser fram emot!


Detaljer inne på Free Bird Café.

Kommentarer
Postat av: mamma

fin fisk. Påminner om barnens mästerverk på förskolan/Kram

2010-02-04 @ 16:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0