Go ask your father

Här är en av mina tavlor jag målat för hand. Handgjord konst är enligt mig alltid bättre än digital sådan trots att även den digitala kräver tid och kreativitet.



Go ask your father av Wilda Nilsson
Teknik: Guash på papper

Kommentarer
Postat av: Jacob

Hej igen!



Självklart har alla rätt att bestämma över sig själv och sin egen kropp. Jag är nog väldigt "liberal" på den fronten. Det enda är att det är tråkigt om de ger sig in på något med kontrakt, affärer och sådär, som dom inte kan hantera p.g.a sin unga ålder. Jag vet själv att jag fortfarande, trots att jag snart är 24 år gammal, har svårt att hålla reda på allt som man ansvara över på jobbet o.s.v. Det är lätt att sabba allt liksom...



Det är möjligt att missnöjespartier inte är mycket att hänga i granen. T.ex skulle jag nog hellre se en diktatur än att FI tog makten. Nä, det var också en överdrift. Men ibland finns det en positiv bakgrund, som jag nämnde där. Man måste få dom stora partierna att inse att dom inte kan göra hur som helst. För det känns som att det är lite så det är idag... man leker med Svenska folket, man lurar folket, sedan gör man hur fan man vill... det är lite synd, med tanke på hur fritt och pass demokratiskt land vi egentligen har.



Gällande på tjosanet angående att människor kommer att dö o.s.v. om SD skulle få makten råder det nog lite delade meningar om. Enligt BRÅ är endast 2 - 4 % av ALLA invandrare som kommer till Sverige "flyktingar". Resten är här för att få det bättre ekonomiskt (genom välbetalda jobb, genom höga bidrag o.s.v), för att träffa släktingar, bättre sociala villkor o.s.v. Och så tycker jag inte att det får vara. Det var okej ett tag, men nu känns det som att vi börjar närma oss en övergång till en period där vi snart inte kan hantera alla arbetslösa invandrare - Och det kan innebära katastrof.



Precis. Men vitsen med en demokrati är väl att det ska finnas massa olika partier som ska spegla folkets åsikter, som man ska kunna rösta på. Idag är dom så rädda för att förlora, så dom bildar "team". Och KD hade antagligen åkt ut om inte Moderaterna hade dragit med dom i "Alliansen". Det är sånt fegspel... jag blir allvarligt ledsen på det...



Jag tror inte helt och hållet på den socialistiska ideologin. Dels för att jag tror att det ALLTID kommer att finnas klasskillnader och sådär. Inte för att jag är för det, utan för att det alltid finns människor som vill ha det bättre än andra, både när det gäller makt och pengar. Däremot är vår utveckling bra. Att sedan relatera den till socialism tror jag är fel. För det är samtidigt tragiskt hur SFI och sådär fungerar och massinvandringen innebär att folk inte lär sig språket, hamnar "bland sina egna" (och därför får svårt att integrera sig), man får svårt att få jobb, man får dålig ekonomi, många hamnar i kriminalitet o.s.v o.s.v.



Tror att vi har levt lite för mycket på det där "Sverige är snällast i världen"-dravlet. Inte för att vi borde införskaffa dödsstraff och värsta sådana prylarna. Men jag har en flickvän vars pappa har arbetat inom fängelset, och vars farfar varit Polischef. Har också forskat mycket om rättsväsendet i Sverige. Och det ÄR bättre på fängelser än på ålderdomshem. Och det ÄR många kriminella invandrare som i undersökningar öppet har sagt att dom inte har något att förlora eftersom att dom har det så bra i fängelset.



T.ex så får man på anstalten här i Västervik spela Playstation 2 på platt-TV, tillgång till kabel-TV, lagad mat 7 dagar i veckan och 1 gång i veckan får man hämtmat från valfri restaurang i stan. Är det verkligen så det ska vara? Det är helt sjukt... Så där kan jag med handen på hjärtat säga att det inte känns förvånande att invandrare kan begå brott utan att känna någon direkt skuld när dom åker fast.



Nu vill jag förstås påpeka att jag INTE säger att Svenskar inte begår brott. Däremot så lär det ju bli värre med tiden i och med den ekonomiska situationen kontra mängden invandrare som kommer in dagligen.



Hm. Frågan är om vi bör diskutera Islam...? Jag är extrem ateist och min personliga åsikt (även om det inte är något jag skulle vilja införa som lag) är att Islam generellt borde utplånas från jordens yta, då deras tankesätt baseras på en fascistisk syn och handlar mycket om att världen ska buga inför Islam och så vidare. Man sköter inte sin nationalitet utan vill påverka hela världen och dess tankesätt. Något som är helt fel. Man har dessutom svårt att anpassa sig för omvärlden vid t.ex invandring och det blir snarare att landet man kommer till får anpassa sig efter deras religion. Tråkigt som attan. Sen går det inte att dra alla personer över en kam, men rent generellt baseras hela tron på något sådant.



Nu tycker jag du låter som en traditionell "AFA-it", mer eller mindre. Men jag dömer dig inte för det. Jag tror snarare att det är så att människor som inte orkar göra något bara sitter hemma och röstar på Socialdemokraterna eller Moderaterna för att deras släktingar har gjort det i flera årtionden tillbaka i tiden.



Hur som helst så kanske det nästan framstår som att jag är värsta "högertönten". Så är nog dock inte fallet. Mina åsikter hade nog varit näst intill anarkistiska om samhället inte såg ut idag. Man kan inte ta bort alla ekonomier, gränser och klasskillnader "bara sådär". Folk måste ha viljan och den finns inte idag. Därför känns det som att jag måste anpassa mina åsikter efter vad som är möjligt. Och med den tragiska stadsstruktur vi har idag så måste man tyvärr ha lite mer kontroll över vad man gör, än vad Sverige har idag. Det är min tanke i alla fall.



Ja, jag får börja att ta tag i det där med Photoshop-tips, hehe.



Ja, verkligen. Jag brukar vara duktig på att skriva långt, men det här tar nästan priset. Hoppas du överlever, hehe.



Ha en bra dag!



Mvh Jacob.

2010-01-16 @ 14:00:24
URL: http://whore.blogg.se/
Postat av: Lilla K

Fin!

2010-01-16 @ 15:36:46
URL: http://kajahl.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Himla cool bild! ^^

2010-01-16 @ 19:51:08
URL: http://elronil.blogg.se/
Postat av: Anonym

Himla cool bild! ^^

2010-01-16 @ 19:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0