Karins ben del 1

Som ni vet fick jag låna Karin Olofssons ben. Jag slängde ihop en första bild med dem:



Jag ska jobba vidare med benen i andra bilder, hehe. Förresten, om någon är sugen på att använda bilden som header (jag kan mecka in en bild på dig också) maila [email protected]

Kommentarer
Postat av: Jacob

Hej hej.



Okej, jo precis. Det kan nog stämma. Photoshop är nice. Jag sitter ju där varje dag och har gjort i över tio år... så jag kanske borde börja komma med lite tips och sådär också! ;)



Självklart är bloggandet bra. Men så som det ser ut idag tycker jag är lite sådär. Men t.ex så har bloggandet ökat marknaden för företag och privatpersoner rent allmänt. Att kvinnor hänger ut sig som små anorexia-modeller redan i 13-årsåldern tycker jag dock bara är tragiskt.



Jo, en sådan sak är oerhört inspirerande att se; att tjejer blir duktigare och duktigare på design, foto och liknande. Vet hur det var när jag började fota. Då var det ett mirakel om en tjej visste hur man drog igång en kamera... nej, det är kanske lite överdrivet, men näst intill så! Idag har ju mer eller mindre var och varannan ung tjej en egen systemkamera och experimenterar något oerhört. Det är asbra!



Okej. Jag känner mig väl förvisso också rätt "partipolitiskt obunden", ungefär som du säger. Däremot skulle jag kunna tro att våra åsikter rent frågemässigt skiljer sig rätt rejält. Generellt är jag mycket för extrem mänsklig frihet... samtidigt så måste jag bygga mina åsikter på hur samhället ser ut idag och att det INTE går att forma hur man vill. Och baserat på det "tvingas" jag mer eller mindre att tycka att man bör ha en mer restriktiv politik som värnar mer om ens egen nationalitet än vad man gör idag. Jag är nog lite krånglig på den fronten... ;)



Där är jag också tvärt om. Jag vill att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen. ABSOLUT INTE för att jag gillar dom som parti. Utan snarare för att jag verkligen HATAR de andra partierna och deras FUSKPOLITIK. Idag handlar det inte om demokrati. Idag handlar det om att välja mellan Moderaterna eller Socialdemokraterna. Delvis är Svenska folket för lata för att rösta på något vettigt (och att ens lägga ner någon energi på att lära sig om partier). Ofta röstar man på något av dom stora partierna bara för att alla andra gör det.



Sedan spelar det ändå ingen roll om man röstar annorlunda. Hade jag fått bestämma hade jag förbjudit koalitionsregeringar, för det spelar ingen roll om 45% av Svenska folket skulle rösta på SD. Då hade Socialdemokraterna eller Moderaterna ändå bildat koalitionsregering och på så sätt fått fler röster. Jag tycker att det är oerhört orättvist. Det har ju även diskuterats en sammanslagning mellan Oppositionen och Alliansen... liksom... hur tänkte dom där? Hela vitsen med en demokrati är att det ska finnas oändliga möjligheter och att folket ska bestämma - Och så är det inte idag. Hela vitsen har liksom försvunnit...



...Och det är väl därför jag vill ha in SD i riksdagen. En anledning är att de stora partierna kanske inte känner sig lika säkra längre. Ett annat alternativ är att folket kanske fattar att dom kan förändra och att dom bör lägga lite mer energi på att tänka och faktiskt välja något som man kan leva med.



Bör dock påpeka att det inte behöver vara just SD som kan komma in i riksdagen. Det kan vara valfritt annat minoritetsparti, t.ex Piratpartiet. Men jag tror att SD har en större chans att påverka och att faktiskt komma in i riksdagen. Så som det ser ut för sekunden ser det ut som att det blir ett "taktiskt" val i år, mer än ett val som baseras på det jag verkligen "tror på".



Så ta mig inte som någon SD-anhängare! :D



Nu skrev jag aslångt, vi får se om du orkar läsa.



Ha det fint.



mvh Jacob.

2010-01-16 @ 12:55:30
URL: http://whore.blogg.se/
Postat av: Anonym

coolt:)

2010-01-16 @ 12:56:49
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0