Tillbaka i Chiang Mai

Nu är vi tillbaka i Chiang Mai igen och det är superskönt! För att börja från början spenderade vi gårdagen med att plugga på Starbucks på Khao San. Det är bara synd att de tar 150 baht i timmen för internet, helt sjukt. Vi surfade inte med andra ord utan passade på att plugga. Vi tog en taxi till tågstationen och kom dit i god tid. Eftersom vi bokade en dag innan fanns bara platser i änden av vagnen vilket innebär att man störs lite av att folk går ut och in hela tiden. Dessutom fanns bara AC tåg... men, det gick betydligt fortare!

Imorse vid 7.30 var vi framme och åkte direkt till Sabuy Guesthouse! Äntligen hemma så att säga. Nu sitter vi på DADA Café och har ätit lunch till frukost för att vara exakt. Tyvärr är det ganska livligt här nu så plugget går sådär, hehe. Kanske får byta café sen...

Jag skriver hur som helst på en personlig reflektion kring 3 artiklar om migration. De handlar om Indonesien, Ghana och somaliska kvinnor i Kairo. Om det finns någon stad som är hetsig på riktigt är det Kairo, det är faktiskt värre än New Delhi! Bangkok är lika lugnt som typ Arvika i jämförelse.

Jag skrev förresten ut lite bilder från Sverige i Bangkok. 3 baht per bild kostar det. Det finns för 2 baht/ bild på Central World men kvalitén var kass på bilderna Chris skrev ut där. Och nej, det var inte bilderna som var dåliga. Det var mina bilder tagna med systemkameran... Nu är det i alla fall kul att ha bilder på Sverige med massa snö att visa!

Återanvänder en gammal bild, har inte kameran med mig tyvärr. Just det, fick en länk från en kommande Thailandresenär. Tack för det och hoppas ni får en fin resa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0