The dim light of Myanmar

Den statligt kontrollerade tidningen i Burma "The New Light of Myanmar" skriver så mycket bullshit att jag håller på att ramla av stolen. Inte konstigt att smeknamnet "The dim light of Myanmar" har skapats... Blaskan är fylld av propaganda och håller på ett effektivt sätt undan sanningen. Som nu senast när till och med Bangkok Post kommenterar hur juntaledarna varnar för sabotörer av valet.

Juntan försöker med andra ord måla ut moståndare mot valet som sabotörer trots att valet inte på något sätt kommer gå rättvist till. Ett demokratiskt val där vissa partier hindras från att delta? Nej, precis! Eller vad sägs om att byta uniformen mot kostym och sedan försöka lura världen att juntan nu är civil?. Skitsnack.

Precis som ordföranden för DPNS- Democratic Party for a New Society sa till mig personligen måste vi bojkotta valet i Burma! Vi måste ta tydlig ställning MOT juntan och FÖRKASTA resultatet valet kommer att ge!

Sverige måste ta en tydligare ställning i frågan och göra det idag! Hör du det eller Fredde? Hur många fler brev måste jag skicka innan du svarar?

Engagera dig? Klicka på loggan nedan med en gång!Kommentarer
Postat av: Ferferi

Det finns minst sagt många områden som Sverige bör ta bättre ställning i. Så himla irriterande med den här 'neutrala' attityden som egentligen innebär passivitet som i sin tur visst innebär ett ställningstagande. Som är till fördel för 'de onda'. Gör mig så förbannad, den här 'goda' stämpeln som de har men som är sådan bullshit.

2010-05-01 @ 15:03:17
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ferferi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0