I'm a blogger against hunger- are you?

Ett väldigt enkelt sätt att skapa medventenhet kring svält på din blogg är att skaffa samma widget som jag har. vs den lilla rutan till vänster. Klickar dina besökare på den kommer de direkt till WFP:s hemsida och kan läsa mer om hur de själva kan skaffa en.

På samma sida får du själv uppdaterad info kring hunger som du sedan kan blogga om och på så sätt sprida vidare!



För att få in "loggan"/widgeten på din blogg behöver du komma åt kodmallen. Klicka dig in där och scrolla ned till kodavsnittet som börjar på <div id="side"> där klistrar du in denna kod:

<a href="http://www.wfp.org/bloggers-against-hunger?utm_source=bloggersagainsthunger&utm_name=bloggersagainsthunger&utm_medium=banner"><img src="http://www.wfp.org/sites/default/files/u67/bloggers-against-hunger.jpg" /></a>

Du hittar koden längst ned på denna sida annars.

Om du, precis som jag, har en bloglovin ikon eller annat i menyn, klistra in koden efter den om du vill att bloglovin ska vara överst. Gör lite mellanrum mellan widgetsen genom att klicka enter en eller ett par gånger.

Tycker du jag var opedagogisk kan du läsa här för mer precisa instruktioner inklusive skärmdumpar! Du struntar bara i att det är en bloglovin kod som sätts in och lägger istället in koden ovan! Kommentera gärna om du tycker detta var en bra idé och om du lagt till widgeten på din blogg så kollar jag in!

Spread the word!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0