9 dec

Igår hade jag en skön eftermiddag chillandes med en bok. Skönt att inte sitta vid datorn hela tiden. Vi har bokat bussbiljett till Bangkok och åker imornkväll. Ikväll vill Ta Peau fixa hej då fest till oss på guesthouset! Tanken var en piratfest men vi får se hur det blir med det, hehe. Ang kom nämligen fram till att Ta Peau ser ut som Calypso (ni vet i Pirates of the Car...) och det är så sant! Haha!

Ska läsa en rapport idag och försöka koda lite. Får se hur det går... Borde kanske skaffa Dreamweaver... och där hamnade nördstämpeln på mig! Lyckat att träffa på en israelisk proffshackare igår. Han försöker hacka banker och annat mot betalning för att testa deras system... intressant. Han hade inte hackat NASA iallafall sa han.

Lärde mig att racismen finns inbyggd i nördvärlden. Blackheads kallas hackare som knäcker hemsidor med flit för att sno information. Whiteheads heter dem som hackar för att öka sidors säkerhet. Vita= goda, svarta= onda. Suck. Why?

Just det. Chris avslutade gårdagen med en grön shot. Den innehåller wheatgrass enbart. Hackad gräsmatta med andra ord. Luktar, smakar och ser ut som gräsmattegräs när det klipps en sommarmorgon. Lägg till avgaslukten från gatan utanför restaurangen och det känns precis som om du slickar i dig det klippta gräset från en maskingräsklippare. Hälsosamt enligt uppgift och ska stärka immunförsvaret. We go.


Kommentarer
Postat av: Dennis Thern

läsvärt som vanligt!

2009-12-09 @ 17:26:03
Postat av: wilda

tack!

2009-12-11 @ 09:09:08
URL: http://wilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0