Demo- Bangkoks bästa klubb!

Kring en gigantisk parkeringsplats på Thonglor soi 10 ligger flera nattklubbbar. Längst in i hörnet ligger den tveklöst coolaste. Demo. Huset ser ut som en rivningskåk utifrån där en illgrön neonskylt hastigt slängts upp. Inte konstigt att vårt sällskap ryggade tillbaka vid synen. Sedan hade vi ju skämt bort dem med ett besök på fancy Long Table precis innan...

Uppenbarligen så kommer skenet bedra när du kilat förbi vakterna och in på klubben. Missa in legget förresten. Även om du ser ut att vara 107 kommer du att kollas. Inredningen är grym. Möbler som för tankarna till ett slott (visserligen ett slitet sådant) medan väggarna är täckta av gatukonst och graffiti. En lång bar täcker nästan hela långsidan.

På toaletterna (damernas) hålls dörren till båsen upp av personal som sedan torkar av ringen medan du ser på. Detta känns väldigt märkligt... men i ärlighetens namn är det ändå rätt bekvämt, tjejer, ni vet ju hur äckligt det annars brukar vara att gå på toa på klubbar?

Köper du helrör behöver du inte dricka upp hela, du kan lämna den i baren och återkomma veckan efter. Jag tror du har en månad att göra slut på flarran. Tips från coachen: Köp ett helrör inne på Funky Villa som ligger vägg i vägg och ta sedan ut den igen på Demo. Det är billigare på Villa, hehe. Ca 300 spänn kostar 1 liter Red Label whisky på Villa och mer på Demo.

Musiken som spelas är techno i olika varianter men det drar åt det hårdare hållet vilket gillas! Gästerna är stiligt coola, det finns inga är sleazy/ "jucka bakom rumpan på tjejer som ett sätt att dansa"- killar. Tummen upp på självständighets känslan på thaitjejerna och den allmänna mogenhetsgraden- utan att det för den skull blir trist och stelt. Extremt få västerlänningar.

Ett besök är ett måste. Demo är en stjärna på partyhimlen men undvik söndagar om det inte är ett special event då.

Ge sjutton i flipflops/ linne/ badbyxor, dressat gäller!


Bild: http://gonzarez.wordpress.com/ eftersom jag inte hade nån bra själv tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0