Det är så varmt att jag dör!

Det är sinnessjukt varmt alltså! Svetten rinner trots att man sitter still... lägenheten är en bakugn. Måste lista ut hur vi ska fixa plugget för här blir det inget gjort.

Ikväll har jag mötet att se fram emot hur som helst! Skype är bra grejer för den som bor utomlands. Tidsskillnaden gör ju att det blir klockan 22 för mig, men men. Det ska bli så kul!

Annars då? Igårkväll blev en filmkväll med An Education som sagt. Pestorosso, pasta, ost och oliver på det. På tal om oliver, jag har kämpat i 1,5 år med att lära mig gilla dem- nu, GREAT SUCCESS! (med Borat uttal). Fast det är bara dem med kärnor jag gillar, inte sån där skum fyllning! 45 baht på Carrefour är bästa priset jag sett i Thailand.

Hur ser din dag ut?


Inte långt från oss ser det ut såhär på kvällarna =)

Kommentarer
Postat av: Louise - Living in Turkey

Hmm..känner inte till den drycken men det låter som det är något liknande. Denna ayran som jag pratar om smakar som sur mjölk vilket är egentligen skiräckligt men man tror att det är bra för magen och dricker alltid det när man är lite krasslig.



Kram Louise

2010-03-24 @ 08:35:07
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: J och H

Vart i Thailand bor du???

2010-03-24 @ 09:50:23
URL: http://olssonj.blogg.se/
Postat av: Ina

Åååh, vad härligt att vara i Thailand! :D



Nu blir det till att ta en powernap :) Har du varit ocks snorklat något ännu? :)

2010-03-24 @ 14:31:21
URL: http://inakarlsson.blogg.se/
Postat av: Freedomtravel

Haha, det problemet har vi INTE här (med värmen alltså). Men det börjar faktiskt bli liiite varmare, satt faktiskt ute i solen och åt lunchmackan idag... trots att det låg snö kvar på marken ;)

2010-03-24 @ 19:30:30
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Stina

Pratade med min mamma idag som också är i Thailand/Ban Phe nu och klockan 18.00 thaitid hade de 35 grader ute.... svettigt värre men skönt!

2010-03-24 @ 19:39:20
URL: http://www.swethaiparadise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0