Crackdown i Bangkok, tårgas, gummikulor och vattenkanoner.

Vi åkte nyss med BTSen från Ratchadamri utan problem men läget är som de flesta vet betydligt hetsigare än igår. Militären har gått in mot demonstranterna borta vid Phan Fa bron som ligger nära Democracy Monument. Vi var vid Khao San imorse, som ligger ca 500 meter från bron, men där var allt lugnt innan 12 i alla fall. Nu har militären börjat använda gummikulor och vattenkanoner mot demonstranterna. Utanför FN huset är det riktigt rörigt just nu!

Med andra ord, det är nog läge att stanna på Khao San Road om du är där just nu. Vi sitter i Sala Deang och kollar på Thai Nyheterna (och försöker plugga). Jag undrar om polisen/ militären kommer lyckas särskilt som många är så kallade vattenmeloner. Röda innuti- gröna utanpå. Tårgas används också mot demonstranterna ser vi på nyheterna just nu.


Foto: Jag

Igår kväll var det de röda som hade kontroll över Chit Lom korsningen. Vi såg en enda polis där... Detta verkar ha ändrats... Sonkranfirandet ska också ställas in...

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken upplevelse att få vara på plats. Men som sagt parkett är ju inte nödvändigt........

Kram

2010-04-10 @ 11:02:38
Postat av: Gabriella

Rösta gärna på min bikini :) http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ZPDBAupsi5O6jAFvt5hsG4kF

2010-04-10 @ 11:20:42
URL: http://covette.blogg.se/
Postat av: Wilda

Gabriella: Hur tänker du när du kommenterar nån skit om en bikini på ett inlägg som handlar om demonstrationer i Bangkok? Ska jag behöva införa kommentarskontroll? Ingen reklam i fortsättningen tack!

2010-04-10 @ 11:45:33
URL: http://wilda.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tycker mycket om det du skrivit! Kul att se lite prima grejer och inte endast det generella sakerna som man kan se om varje dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0