Sirocco- Världens mesta Skybar!

63 våningar över mark erbjuder Sirocco stans kanske bästa utsikt, goda drinkar och skön jazz. Se Bangkok breda ut sig nedanför dig när du står i baren med en daquiri gjord på färska jordgubbar, eller ät en fruktansvärt dyr middag och njut av samma utsikt sittandes. Vill du sitta går du in från själva Sirocco- baren och upp till baren Distil, där finns en trekantig "stor hylla" till balkong men en lång skön soffa och fortfarande fin utsikt men "bara" åt ett håll.

Det ingår att besöka Sirocco när man är i Bangkok vilket bidrar till den lätt turistiga känslan. Som tur är hålls det hårt på dresscoden. Nu snackar vi inte "du är snygg- du kommer in" filosofin som man lätt översätter Stockholms uteställens dresscode till, utan helt och rent gäller. Flip- flops, sandaler, linnen och shorts är bannlysta. Men det räcker fint med jeans och skjorta. Gå dit en vardagskväll så är det lugnare.

Drinkarna kostar ca 420 baht plus VAT och service charge (dvs + 17% på notan). Det är värt det med tanke på vad man får i utsiktsväg, hehe. Daquirin var riktigt god men inte i samma klass som Long Table's drinkar (som blivit min jämförelsepunkt på drinkhimlen). Ett live band spelar skön musik vilket är ett plus.

Du hittar till Sirocco genom att åka till State Tower (med hotell Lebua) i slutet av Silom Road. Närmaste BTS är Saphan Taksin. Påväg därifrån är det smidigt att ta en meter- taxi som hotellets personal "ropar upp" till entrén. De stillastående tuk tuksen/ taxibilarna nedanför vill dig garanterat inte väl.

Hemsida: http://www.lebua.com/bangkok/dining/sirocco/















Samtliga foton: Wilda Nilsson

Kommentarer
Postat av: Anonym

tror jag absolut inte på..



samma som med ett sår på kroppen ju, läker ju inte snabbare för att du har "rätt inställning" tar ju sin tid ändå:)

2010-04-23 @ 14:34:04
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anonym

hehe ja men precis man måste ju hjälpa kroppen så gott det går:)

hoppas du får en fin kväll "eller vad det nu är hos dig" hehe

2010-04-23 @ 14:46:47
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0