Lördagstur

Eftersom internet strulade igårkväll lyckades jag inte visa några bilder eller berätta vad vi gjorde. Därför kör vi det nu istället!

Vi hade som sagt hyrt en moppe och drog på förmiddagen iväg på jakt efter en stor second hand marknad som enligt uppgift skulle vara öppen på lördagar. Som vanligt i Asien blir saker aldrig som man tänkt eller planerat och lördagen var inget undantag. Av någon anledning var marknaden inte öppen. Istället hamnade vi på en gigantisk trädgårdsmarknad. Tänk en Plantagen butik som sträcker sig över flera kvarter fast utomhus. Synd att vi inte har någon lägenhet som behöver blommor. Ska visa bilder på detta senare och kanske även en filmsnutt om någon är intresserad. I de små butikerna såldes alla möjliga blommor och vissa var specialiserade på kaktusar. Jag tänkte omedelbart på Edvard Andersons växthus vid Frescati där hemma!

Efter en lunch på Julie's spanade jag på lite cyklar. Är sugen på en Trek 4300 och den finns för mindre än halva svenska priset. Ska jag slå till?

Sedan åkte vi ut till Care for Dogs Foundation en ganska bra bit utanför stan. Där bor just nu ca 150 hundar som blivit övergivna, hittats på gatan, misshandlats av sina ägare eller blivit överkörda. Samtliga är i behov av ett nytt hem. Organisationen är också i stort behov av både pengar och volontärer. Jag vet att många är intresserade av att volontärarbeta i Asien och därför tänkte jag skriva ett särskilt inlägg om Care for Dogs senare idag! Håll utkik!

Jag fotograferade lite till en artikel en volontär skrivit för deras hemsida och tog även andra bilder de förhoppningsvis har nytta av. Kommer visa några i inlägget om organisationen senare.

Gårdagen avslutades med att äta fisk på en restaurang inne i Old Town (änden av Rachadamnoen Road) som hade ett erbjudande om en rätt för 99 baht =) Mums!



Den vackra vägen från Care for Dogs- http://www.carefordogs.org/



Inte alltid lätt att plåta djur...



En bit av restauragen som jag dock glömt namnet på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0